çünkü DHA ve İHA gibi ajanslar doğruluğunu kanıtlayamadığı şeyleri yayınlamaz/yayınlayamaz.
Bakın tekrar ediyorum, eğer böyle birşeyi yapan bir polis veya polisler acilen soruşturulmalıdır ki soruşturulur da. Fakat haber YALANDIR ve ortalığı karıştırmak için ortaya atılan asılsız bir suçlamadır. Facebook gibi kimin ne olduğunu bilmediğimiz bir ortamdan alınan bir habere hemen atlanılıyor nedense.
bu tür olaylar daha öncede yaşanmıştı. Kısacası polis nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.
bir kaç hafta önce haberlerde yayınlanmıştı , özel güvenlik görevlisine 5 polis girişmişti + birisi olayı abartım silahını çekmişti. Öte yandan hakkaride 3-4 çapulcu ateş yakar polisi taşlar ve polisler 20-30 kişi olmasına rağmen uzaktan izler.
istanbulda , otobüse binmek isteyen polis memurunu , otobüs sahibi görmediği için duraktan almadan yoluna devam etmişti. Bunun üzerine polis diğer meslekdaşlarını toplayıp , caddenin ortasında hem otobüsün şöförünü hemde kardeşini dövmüşlerdi.
eskiden polis memurlarına haklı bulurdum. Ama zamanla yetkilerini kendi zevklerine göre kullandıklarını anladım.