Aysima ile daha öncede ben böyle bir sorun yaşadım Blog dağıtımı yaptığım bir siteyi suspend ettiler sonrasında tekrar ektif etmelerini istedim ettiler.. 1 - 2 hafta sonra yine siteyi suspendlediler bende siteyi yanlışlıkla sildim günlük ve haftalık yedek aldıklarını bildiğim için yedeği geri yüklemelerini rica ettim.. Bana

----------------------------------------------

Yüksel bey sisteminiz haddinden fazla tablo ve girdi barındırdığı için sunucu full backup alırken sizin hesabınızın mysql yedeğini alamamış. Zaten suspend olma sebebiniz sunucuyu yavaşlaştırması ve yedek alımında problem çıkmasıydı. Sizde direk olarak sildiğiniz için herhangi bir yedek maalesef bulunmamakta.

Saygılarımla

Ayberk Yançatoral
Aysima Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri Teknik Destek

Böyle bir sorun olduğunu söyleseydiniz önceden tedbirimizi alırdık vs. dedim

Böyle olmasını biz de istemezdik ama ne yazıkki aceleci davrandınız.

Saygılarımla

~ Aysima Bilgisayar ve Internet Hizmeti ~

Yedeği bile alınamayan bir hesaptı Yüksel bey. Sunucuda load 20 lere çıkmış ve siteler açılmıyordu hesabınızdan dolayı.
Yoksa biz de suspend edip siteleri kapatmaktan hoşlanmıyoruz.

Saygılarımla

~ Aysima Bilgisayar ve Internet Hizmeti ~

Gibi Tatsız konuşmalar geçti.. Sonuç olarak benim sitemden yararlanıp blog açan onlarca kişi madur oldu inanın gelan maillere MSN e giremedim bikaç zaman çünkü karşımda emek harcamış zamanını harcamış birisi gelip ne oldu bizim blog dediğinde site çöktü blog ların silinde hadi sana Saygılarımla.. Deme cesaretini bulamadım
Niyetim konuyu dramatize etmek değil İnsan emeğinin o kadar cabuk kaybolmasına haklı olarak kızıyor öyle veya böyle bir emek sözkonusu