Ben olumsuz yorumlara katılmıyorum alternatifler çoğalmalıdır hiçbir şey tekel bir fiyatta kalamaz işini bilen webmasterleride etkilemez bu sistem çünkü basit bir şey bütçesi buna yeten biri zaten bunu yaptırır ama kalite arayan biri işi iyi bilen webmastere veriri işi ama 200 tl ye değil yeri geldiğinde 5.000 TL ye serbest piyasa isteyen 50TL ye yapar isteyen 10.000 TL ye piyasada 1000 lerce webmaster diye dolanan *********** dolu iki üç kopya tasarım çalıntı sistemlerle milletten para alanlar bu daha mı iyi sizce ? Olay tamamen kimin kime kendini nasıl pazarladığına bağlıdır webmasterlerde aralarında savaşıyor malesef insanımız aradaki kalite farkını cözemiyor geliyorsun iyi bir sitemi tanıtıyorsun hakkını arıyorsun diyorki benim kuzenimde internet işi yapıyor o 200TL ye yapar gel derdini anlat zaten kaliteli bir site + seo + tasarım asla 250 TL ye olmaz bunu yapıyorum diyen zaten başlı başına bir dolandırıcıdır hazır bir sistem kullanılmıyorsa bu arkadaşınki gibi ki bu arkadaşın sistemi ancak basit siteler için kullanılır .. Tebrikler ve -REP lere karşı +REP veriyorum sana haksızlık edliliyor ...