İnce espirini sevdim.
Ben inci kolik değilim.
Ayrıca ben girmedim bak sen müdavim ol musun giriyor musun bizim öyle bir bilgimiz yok sadece nereden çıkardın dedik sen simdi format at yada yeni bir bilgisayar al monitör dahil, sonra virüs programı yükle eğer yoksa benim kullanmadığım bir lisans var hediye geldi dizüstü alınca onu sana vereyim eset markası onu kullan.
Dedemden kalma bir şey yok kusura bakma sana hibe edemiyorum.
kılavye mausta alayımmı maus ped pahalıdır sende fazla ped varsa verebilirsin eset kaçak kullandım irandan geldi çabuk kara listeye alıyorlar sorun çıkmazsa rövaşata ile gönderebilirsin.
evet inciciyim. siteyi farketmedim ama mail adresi aynı.
o zaman site adreside budur büyük ihtimal umarım sorun çıkartmaz başımıza
Girdim, öyle birşey yok? Bir entrye trojan yerleştirmişlerdir?
olabilirler bilmiyorum
bendede avast var sanırım teyet geçti bu sefer
inci esprileri yapmayın forumda banlıyorlar, bu konudan 3 kere banlandım.
inci esprileri değil hacı ince espiri bunlar ayrıca espirilerin çoğu donanım haberin incinin değil incik boncuk sözlük sonradan az buçuk donanım haberden araklamış yani dh'ciler bilir. 3 kere banlandım hala akıllanmadım diyorsun yani bu tarz konulara giriyorsun

hocam forumun espiri yeteneği kayboluyor espiri tabiki yapılcak yozmu olalım robotamı bağlayalım biz sürekli internet üzerinden ticaret yapan insanlarız sürekli r10da olan kişileriz ne yapalım yani farklı platformlaramı takılalım ****** bile çok ciddi konular olmamak şartı ile ince espiriler yapabiliyor yani espiri yapmak ayrı suyunu çıkartmak ayrı