KİTAPYURDU VE İDEFİXLE YARIŞAN KİTAP SATIŞ SİTESİ SATILIK
www.ucuzkitaplar.net
Bu ilanı özellikle kitapçıların incelemesini tavsiye ediyorum.
domain+host+tasarım dahil
Yaklaşık 1 ay önce web tasarım bilgime de güvenerek bir kitap satış sitesi açtım. Akıllıca bir domain adı seçtim. Ve her şey beklediğim gibi gitti. Google de ucuz kitaplar diye arayınca ilk sırada çıkıyor. Bu işi yapan hepimizin bildiği yılların kitap satış sitelerini bile geride bırakıyor. Domain adı sayesinde mesela toptaşın uykuların doğusu adlı romanını alacak bir müşteri yanına önüne veya arkasına ucuz ya da ucuz kitap diye eklediği zaman ilk benim sitem çıkıyor..
o zaman neden satıyorum? Benim bu sistemi işletebilmem için elimde binlerce kitabımın olması lazım ve de sürekli kitap girme durumumun olması lazım. İşi tamamen kitapçılık olan biri için bu site kaçırılmayacak bir fırsat. Siteyi alan kişinin yapacağı şey gittigidiyora kitap girerken bu siteye de kopyalamak.
Alacak kişiye satıştan sonra teknik anlamda da yardımcı olacağım. Siteye kitap girildikçe (kitap google'da kayıt olduğu için) site daha da popüler olacak göreceksiniz. Çünkü domain adı çok sağlam. Siteye üye olup kitap sipariş, alış-veriş mantığını inceleyebilirsiniz..
Ayrıca sitenin çok basit bir yönetim paneli var. Oradan her şeyi kendinize göre düzenleyebileceksiniz. Mesela sitenin başlığını kendi dükkanınızın ismi olarak ayarlarsanız dükkanınızın da reklamını yapmış olacaksınız. Ben bu siteyi kendim için uzun yıllar bir iş alanı olarak tasarlıyordum ancak gördüm ki kitap işi tecrübe ve ustalık gerektiriyor.. elimde binlerce kitap olmadan sitenin bir anlamı yok.
Kafanıza takılan şeyleri mesajla sorabilirsiniz, kısa sürede yanıtlayacağım..
eğer kitapçı bir arkadaş alırsa bu siteden çok iyi satışlar yapacağına eminim..
NOT: edebiyatodası, edebiyatufku gibi önemli sitelerde sitenin haberi yayınlandı..
Başlangıç 50yt
Min Artış:5ytl
Hemen Al 80ytl
Bitiş:25Eylül
Ödeme:gittigidiyor.com taksit