katiliyorum, sececeginiz kelime cok onemli... ve cok aranan ama uzun olmazi lazim.
cheap hotels da ilk 100 e bile giremezsiniz ama
cheap hotels in rome gibi bir kelimede belki ilk 10 a gelebilirsinizi azimli bir calismayla
Hocam ben bu işe yeni giren biriyim ancak bir kaç denemem oldu ve şunu gördüm.Google.com aramalarında yani ingilizce kelimelerde her kelime için zorluk derecesi aynı değil.
Örnek olarak sizin verdiğiniz
cheap hotels in rome nichesiyle atıyorum
black eagle computer desk nichesinin yükselme grafiği aynı olmuyor.Yani bu nicheler gibi iki site açın ve ikisine de aynı uygulamaları yapın farkı göreceksiniz.Bazı kelimelerde ne kadar alt kelimesine insen de ilk sayfayı zorlamak gerçekten uzun zaman alıyor.
Niche seçimi yapan arkadaşlar benim gibi hataya düşmemek için seçtiğiniz nicheyi google.com'da aratırken ilk sayfadaki sitelerin backlinklerini dikkate alın.Eğer nicheniz ürün bazlı ise genelde ilk sayfada otorite kurmuş alışveriş sitelerinin alt sayfaları çıkacaktır,bu sizi korkutmasın çünkü siz düzgün bir çalışmayla hem domaininizde anahtar kelime geçtiğinden daha çok avantajlı olabilirsiniz.