arkadaşlar bende size ücretsiz verilen reseller den aldım ücret dahilnde aynı sunucudan aldım heralde bayramdan önce kapandı kullananlar biliyor msn de cem bey ile konuştum bikaçgüne açılır dedi sonra bayramın 2. günü ümit bey heralde onunla konuştum bizde bekliyoruz ingilterede sorun var dedi yedeğiniz varsa türkiyedeki sunuculara yükleyelim dedi bende yedek almadım dedim
siz almıyormusunuz haftalık vs. dedim yedekler anlık alınıyor dedi yedekler disklerde disklerin takılmasını bekliyoruz dedi ve bayramdan beri hala kapalı bidaha aramadım ben wordpress kurmuştum herzaman giremediğim için konuları hep ileri tarihli açıyorum günlük 3 konu gelecek şekilde nerdeyse 1 aylık konum vardı yayımlanmamış şimdi yine baktım açılmamış onları aramak yerine buraya girdim mutlaka birileri almıştır aynı sunucudan die ki almış arkadaşlar ücretsiz versiyondan.

ownhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz bir hesap alıyorsunuz ve size aynı ücretli olarak müşterilerimize nasıl bir muamele yapılırsa o yapılıyor
ownhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

ve biz bu hizmetide size sağlarken müşteri yedeklerinide günlük haftalık aylık olarak saklarız diye hiçbirzaman birşey beyan etmemişken..

ve hesaplarının yeniden aktivasyonlarını Türkiyedeki sunucularımızdan yapılacağını Mail yolu ile iletmiştik Buradanda herkese duyurayım...
ve mail banada gelmedi...