csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhaba Counter Strike sevenleri, valve hammer editor programı sayesinde cs 1.6 haritaları yapabilirsiniz. Tabiki programı ilk kullanacak olan oyuncular için ilk başlangıçta sıkıntı çekebilirsiniz. İşte bu sıkıntıları en aza indirmek için csfrag ekibi olarak videolu ders anlatımları yaptık. Zaman buldukça sesli ve yazılı video anlatımlar ekliyoruz.

Cs harita yapımıyla ilgili çok bilgiye sahip biri değilim.[fun ve pro map yapabiliyorum sadece entityler hakkında çok detaylı bilgim yok.] Fakat yazarlarımdan biri entityler konusunda iyi sayılır. Dediğim gibi zaman buldukça video anlatımlar yapıyoruz. Eklememizi istediğiniz bir video anlatım varsa konu altına yazabilirsiniz. Bilgimiz dahilinde gerekli video çekilerek sitemize ekleyebiliriz.

Not: Soru ve sorunlara cevap veremiyoruz. Sadece öğrenmek istediğiniz şeyler hakkında detaylı video anlatım yapıyoruz. Sitedeki playerden kaynaklı olarak ie de videolar oynamıyor. O yüzden lütfen firefox kullanın. Videolar başka bir video sitesine yakın zamanda yüklenip alternatif olarak konu içine eklenecektir.

İşte bu anlatımlardan bazıları:
Valve hammer editor başlangıç videosu [3d kamera ayarları, xyz denklemi, kalınlık ve genişlik ayarları, kutu çizme, nesne kesme, merdiven yapımı, resim fitlenmesi, entityler hakkında kısa bilgi.]
Valve hammer editor ayarları [vhe ayarları yazılı ve video anlatım. Video linki kırık yakında yüklenecektir.]
Amx modx kurulumu [Evden server kuranlar için.]
Valve hammer editor duvar yapımı ve kaplamalar
Valve hammer editor yerlere silah koyma
Valve hammer editor merdiven yapımı [Merdiven yapımı detayları ve dikkat edilmesi gerekenler.]
Valve hammer editor kapı yapımı [butonlu ve sürgülü kapı.]
Valve hammer editor saydam cam yapımı [saydam cam yapımı ve buyzone.]
Valve Hammer Editor 3d Bölümde Tıklama Sorunu [Vhe de 3d bölümde nesne seçemeyenler için..]

Diğer video anlatımlar
Bunny hop nasıl yapılır [Bunny videoları alıntıdır. Fakat videolar çok iyi ve anlaşılır.]

Csfrag olarak bundan 5-6 ay öncesine kadar HL-CS1.5-CS1.6 larda çeşitli konularda paylaşım ve dökümanlarınız vardı.Gerek kendi gerek alıntı.Bu çalışmanız güzelmiş emeğinize sağlık