@lord_hacker asla küçük görmüyorum ancak banka ile çalışacaksan eğer önceden bunları bilmiş olman gerekmiyor mu? Yani banka gelip insanlara "Sen seçilmiş kişisin,kutsal güçler sana sistemi öğretecek ve bize internet şubesi tasarlayacaksın" falan mı demeye başladı?
@tecnohalil sence de arkadaş biraz genç değil mi hocam bu iş için? Ben bir bankada bu işlerden sorumlu İK Müdürü olsam şahsen daha deneyimli birisi ile iş yaparım,ha diyeceksiniz ki arkadaşın çalıştığı firma ile anlaşılmış,direkt görüşme yok,o zaman da arkadaşın çalıştığı firmanın İK Müdürü olarak görev dağılımını ona göre yaparım.
Konu bana çok ilginç geldi açıkçası inanmakta güçlük çekiyorum hala.
Ben 6 yaşımdan beri bilgisayar ile ilgileniyorum ve bu zamana kadarda çok ciddi işler yaptım ve projelerde yer aldım şu anda yaşım 18. 2,5yıldır kendime ait bir firmam var ve onu işletiyorum yani kıssadan hisse yapacak olursak. Ticaret ve bilgide yaş hiçbirşey tecrübe herşeydir. Sizi anlıyorum fakat olaya daha ılımlı bakmak lazım yani birde şöyle düşünün bu arkadaş cidden çalışacaksa ve cidden bilgiye ihtiyacı varsa neden yardımcı olmayalım? Diğer bir düşüncede belki bu arkadaş o firmada çalışmayacak yada öyle bir proje yapmayacak. Olsun yinede birşeyler öğrenmesi kötü olmaz, öğrensin, bilgiden zarar gelmez