Bilgi ve referans konusunda sorunum yokta diğer konularda bir sıkıntı yaratır mı, pişman olan var mı ve kötü yönleri neler bunları merak ediyorum.
Ben pişmanım. Hayatımdan 2 sene hatta okul uzayacak 3 sene boşa gitti. Burda takılacağıma gider 2 sene bir firmada çalışır deli gibi bildiklerimin üzerine bir şeyler eklerdim. Okulsa açıköğretimden yazılırdım fakülteye 3 senede fakülte mezunu olurdum. Sonuçta bizim işte bitirdiğin okuldan çok yaptığın çalışmalar ön planda sonuçta işi yapacak olan diploma değil sensin. Benim bir abim var adam seramik mezunu ama deli 3dsmax ve illustrator uzmanı şimdi seramik mezunu diye iş bulamayacak mı sektörde? Hayır tabi ki birlikte İzmir'in büyüklerinden olan bir web firmasında çalıştım onla çatır çatır maaşını alıyordu şuanda da dijital platformda yayın yapan bir tv kanalında program jenerikleri hazırlıyor. Başka bir tanıdığım var halkla ilişkiler mezunu flash uzmanı vestele falan kısa filmler hazırladı film başı 5 bin tl++ para aldı.
Diyeceğim o ki okuyunca illa bir şeyleri başaracaksın diye bir kaide yok bizim sektör farklı.