Site adresi ("***** ve +18 içerik varsa "site adresi ö.m ile verilecektir" yazılmalıdır.Bunun dışında site adresi konuda verilmelidir.)
Site için istenen fiyat : 200 tl
Sitenin aylık getirisi:yok
Sitenin açılış tarihi:2-3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir:arkadaşlık sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link:10-20 googleden geliyo ama önemli olan reklam yapmaktır biliyosunz
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:1 yıldan fazla doman yaşı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:evet
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Açıklama: Arkadaşlar siteyi 2-3 ay önce büyük bi hevesle kurdum ama reklam bütçem yoktu kurduğumla kaldım

az buz para harcadım reklama adwords den hit çektim biraz 200 e yakın onay bekleyen üye yani siz mesja göndereceksinz o üyelere onlarda gold üye oalcaklşar ben hiç birisine mesaj falan atmadım ölece duruyor alan arkadaş zaten ordan kazancakatır script güzel bi scripttir buhüne kadar 12k gold üye çıakrmış bi arkadaşlık sitesinin clonesi şeklindedir script yani sistem iyi birde pos entegre ettirdim motoodeme den almıştım isteyene komple devreederim tabi gerekli belgeleri yolamanız gerekyo motoodemeye ikametgah kağıdı vs gibi şeyler isterseniz alırsınz 100-200 masraf edip daha derli toıplu sade bi yapıya kavuşturursunz istersenizde olduğu gibi reklam yapmaya başlarsınz artık size kalmış bişey ben uraşamıyorum parada kalmadı zaten şayet paramda olsa sınava çalışıyorum esas satma sebebim budur bu işe baya baya zman ayırmak gerekiyomuş öle 15-20 dakka ile olmuyo yani herneyse almayı düşünen arkadaşlar lütfen msn adresimi eklesinler satışı ordan gerçekleştirelim net kasıyo forum çok yavaş açılıyo bende o yüzden uraştırmayın beni hadi bakam