gacal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle geçmiş olsun. bana sorarsan (madem alt yapın var) örnek basit bir script bul onu incele eğer mysql işlemlerinde zorluk çekersen dreamweaver kur orada örnek kodlar var çok çok zorlanırsan da buralara yaz ille biri yardım eder. php için kitap almak çok ta mantıklı değil. olayı yerinde öğren yani bilgisayarda
Allah razı olsun sağolasın dostum.Teşekkürler bilgiler için

THR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende senin gibiydim ama ben öss nedeniyle 2 yıl ara vermiştim luke wellingin kitabı zaten vardı bende (2006 basımı) onu okuya okuya geçtim, kütüphaneden rıza çelik'in kitabını aldım onuda okuya okuya geçtim zaten bildiğin şeyler göz atınca olayı kapıyorsun, bide üzerine basit ama mysql işlevlerini, oturum yönetimini vs içeren bir script yazdım eskisinden iyi durumdayım şimdi.

luke welling in kitabı ve rıza çelik'in kitabı hemen hemen eşit ağırlıkta bilgiye sahip, daha köklü bilgi istersen luke welling & laura thomson'ın kitabını daha yerli piyasaya yönelik ve uygulamalı birşey istersen + giriş seviyesinde ajax(gerçekten giriş seviyesinde) için rıza çelik'i tavsiye ederim. ikisinde de pişman olmazsın. diğer taraftan yabancı blogları vs takip edersen güncel piyasadan da uzak kalmazsın.

jquery de istersen illa kitap almana gerek yok kendi sitesi ve bahsettiğim yabancı bloglarda fazlasıyla bilgi mevcut
Teşekkürler dostum bilgiler için bende 2 kitapla sırasıyla başlıcam Allah'ın izni ile..

fatal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jquery & ajax kitabı yazsam tutar mı sizce ? bu arada geçmiş olsun
Allah razı Olsun sağolasın dostum. Valla kaynak nette pek yok ajax ve jquery ile denemekte yarar var Olmadı r10'nda bi anket aç