LordEspoir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuyu açan arkadaşla dalga geçen arkadaşlar var ya birazdan yatarım sabah kalktığımda birde pr güncellemesi olduğunu görürsem onlara ne gülücem var ya eğer yok sabah kalktığımda pr güncellemesi olmamışsa da aynı arkadaşlardan özür diliycem.
Böyle bir konuyu iki yerde daha gönül rahatlığıyla açtım ama R10'da açmadan önce üç defa düşündüm çünkü daha önce neler olduğunu bizzat kendim tanık oldum ve olacaklara sorumluluğu üstlenerek açtım. Önce iki arkadaşım geldi aynı saat içerisinde pr değerlerinin değiştiğini söyledi daha sonra R10 ve birkaç site daha olmak üzere PR değeri düşen siteler mevcut aynı anda. Bunlarıda geçtim link güncellerimi yapıldığı bilindiği üzere ve geçen güncellemede link değişiminden hemen sonra pr güncellemesi başlamıştı. Konudada PR değerinin değiştiğini söyleyen birçok arkadaş var.

Yapabileceğim bu kadardır ve benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünür ve uygulardı. Bu kadar site bir anda durduk yere değişemez diye düşünüyorum sonuçta. Güzel yorumundan dolayıda teşekkür ederim.