geçen aynı sorunla bir tane aynı marka modem tamir ettim. Tamir ettim sayılmaz tabi

modemin arkasında reset tuşu var. Oraya basılı tut, ışıklar airties gibi sönüp yanmıyor. 10-15 saniye sonra çek resetten elini (kalem gibi birşeyle reset atabilirsin) sonra 192.168.1.1 (kablo takılı olacak) bağla gerisini çözersin zaten. kablosuz ayarları da çok basit anlatmama gerek yok sanırım. bazen modem şişiyor (tabi sadece) o yüzden arada böyle yenilemek iyidir. Reset atmadan önce ttnet veya hangi servisi kullanıyorsan kullanıcı adı ve şifre yanınızda olsun. modem girişi kullanıcı adı: admin şifre ise: admin
hocam onlar zaten kolay vatanda sıfırlamışlar zaten aldım geldm hala aynı sorun
Hocam ne saçma hata bu

Örümcek ağı gibi.
Eğer vatan comp. teknisyenleri ilgilenip böyle birşey dedilerse sizin pclerde problem var.
Ama ama ama birşey söyleme ihtiyacı duyuyorum geçende tanık oldum, frekans problemide olabiliyor. Firmware'nizi güncelleyip farklı frekans deneyin birde isterseniz.
bende öle düşünüyorum. bnm pclerde sorun olablr e71 sorunsuz bağlanıyo kablosuzdan. o yüzden şu önmüzdeki bi kaç gün içinde birini formtalıycam. umarım düzelir. ama bana garip glen iki bilgisayarında bağlanmaması hadi biri olsa yine iyi
şu ana kadar firmware güncellemesi yapmadım ve yapabileceğimi sanmıyorum en ufak hatada alete güle güle olabilir