emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bursadaki idari mahkemeye git işlemi başlat bir an önce istersen sen.. ben geçen yıl kaldım bu yılda kaldım örgün eğitim hakkım bitecekti. çok üzüldüm Allah'a yalvardım yazın hem garsonluk yaptım hem de iş esnasında bile formül ezberledim ders çalıştım internette bakmadık video soru vs. bırakmadım zoru zoruna 4 yıldır 0 gelen matematikten geçtim ve ingilizceden geçtim 1 vermem lazımken 2 verdim bin kez şükürler olsunforumda da sorularıma yardım edenler olmustu herkese çok teşekkür ederim çok . sınıfta kalmak değpil de o okuldan atılma hissi var ya bitirdi beni ya ne yapacaktım ya masabaşı bir iş ya da bu şekılde çok zor hayat gerçekten çok şimdi okulu mumla arıyorum 1 ders var geometrı o da hep 5 gelırdı onu da veririm umarım.
sen de mahkemeye ver geçeceksin ben öyle hissediyorum. cunku bızım okulda mahkemeden geçen cok kısı var hıc bırı de verdıgı dersten kalmadı kkagıdın dolu olsun yeter. bu arada zayıf dersler nedir ?

cunku ilköğretimden ortaogretıme geçiyor adaptasyon sorunu olabilir diye güzel bir uygulama. daha ne yapsınlar ki bence gayet mantıklı.
rüşvet işi alacak ve vereceğin karaktersizliğine bağlıdır. senın gıbı durumda olup da parası olmayanlar ne yapsın hak mı adaletmı dıyorsun da senınkı en buyuk adaletsızlık asıl mantıklı ol.. hakkını yargıda ara.
bu senekiler tarih fizik ve mat
geçen seneki ingilizce

ama düzeltmezlerse mahkemeye gitcem başka çaresi yok :@