seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoca burada 49 yıllık devre tatil satan arkadaşlarım var. siz iş gözüyle bakıyorsun belki ama adamları kandırmanın bir yolunu da bulmanız gerek. samimiyet kuracaksınız baktınız yemiyor üsteleyin. almam derse ben de satmıyorum sana, sıkıysa al de böyle böyle ben bile sattım

ha bu arada oradaki müdürünüze söyleyin, aileler ayrı alınır. hanıma bayanlar bakar, erkeğe erkekler. en azından kaynatmak açısından kolay olur. bu arada da adamı kafalarsınız zaten
hocam aile ile samimi oluyorum yani adam telefonunu bırakıyor birşey lazım olursa ara diyor yani baya samimi oluyorum ama her aile ile olmuyor o işte.dünkü gelen aile resmen karşımda uyudu ne yapsam ilgilerini çekmiyor daha ilk sayfada ilgilenmediklerini belirtti ama sanki benim suçummuş gibi müdür konuşuyor sinirlendiğim şey bu.yani ben saatlerimi veriyorum karşımda 2 tane insanla onların çilesini çekiyorum satış olmuyor onun üzgünlüğü var birde müdür sağolsun.ben istemez miyim satış olmasını?zaten prim üzerinden çalışıyorum
selimkajmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi bir hafta durmuşun,ben bir gün sonra bırakmıştım
olur böyle şeyler hocam kafana takma.
bende eğitime 5 kişi ile başlamıştım hepsi kaçtı bir ben kaldım bende bugün ayrılacağım .benim mesela bazen kalbim ağırır sıkıldığımda sinirlendiğimde son günlerde bu kalp ağrısı inanılmaz bir şekilde arttı dün gece düşündüm de galiba işten 4 saatte olsa çok stresli oluyorsun sağlığımı tehlikeye atacak değilim mecbur başka işe bakacağım