Önemli olan nokta burası mı ? Forumu eleyelim ben internetten takipçisi olduğum dizi sitelerini araştırsam öncelikle her sitede birbirine benzer içerikler görmekten sıkılırım. Bu işlerden önemli olan nokta bana göre tamamen olaylara özgün yaklaşmaktan geçiyor. Ziyaretçiler kaçırdıkları ayrıntıları buldukları yerde mola veriyorlar genelde. Ben aslında o sahnede yanlış anlamışım gerçeği bu şekildeymiş tarzında düşünceler ortaya çıkarmak önemli ziyaretçilerde.
Bu konu son zamanlarda çok kişi tarafından açılmaya başladı. Bizler aslında bazı şeylerle geç tanışıyor ve geç terkediyoruz. Forumun artık geleceği yok. Özgün içerik ve kişisel analizlerin yer aldığı portal veya sizin deyiminizle blog sitesi her zaman tutar. Ben bunu bilir bunu söylerim yeter ki ziyaretçinin sesine kulak ver.
Ben blog açarsam hocam, zaten dizi bölümlerini yayınlamak yasak, dolayısı ile ben dizi bölümlerini yayınlamayacağım. O yüzden forum da belki daha tutma şansı yüksektir diye düşündüm? Sonuçta forumda, yok forum kuralları, yok şu yok bu derken konular açılmış olacak hızlı hızlı.
Blog olunca, dizi bölümü yok, zaten dizi bölümü paylaşmak yasak. Ben de paylaşmayacağım, o yüzden blogla hit elde etmek zor olmaz mı acaba? Fan sitesi için.