rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın eski işim olacak daha gidip ayrılmadım.işe hırsla başladım zaten hep çalışmayı istiyordum tatil günleri rüyamda işe gittiğimi bile görüyordum.yani o kadar sevdim işi.ama bazı müdürler beni sevmedi galiba müşterinin yanında laf vurmalar.içimde o kadar çalışmak isteği vardı ama şimdi hayatım boyunca çalışamayacağım gibi geliyor.işim tanıtım yapmak.yani bir tatil köyünde gelen ailelerle sohbet etmek sonra tesisi gezdirmek daha sonrada tesisin çalışma sistemini anlatmak.görünüşte çok basitmiş gibi gözüküyor ama işin içine girince hiçte öyle değil.öyle insanlar geliyorki sohbet etmek için herşeyi yapıyorsun ama adamın canı konuşmak istemiyor.ama sen konuşmaya mecbursun.hele bir de gelen ailenin çocuğu varsa işte o bitiriyor.zaten karışık bir sistem anlatıyorsun çocuk durmuyor sabrediyorsun bir yandan son ses nefret ettiğim pop müzik bir yandan ailenin çocuk gibi nazlanması hadi ne zaman bitecek bitmeyecek mi gibi sorular.ama öyle iş ki hiç susmaman lazım nerdeyse.geçen gün bir aile geldi gelen abla çıkışta hep böylemisiniz dedi evet dedim ben dayanamadım dinlerken siz anlatırken nasıl dayanıyorsunuz tarzında cümle söyledi.bende işe başlarken çocuk oyuncağı zannettim bu iş ama baş ağrıları başlayınca yavaş yavaş olmayacağını anladım
hayırdır hoca devre tatil olayı falan mı yapıyorsun?