WebFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece 11 gibi eklenip 106 hit aldıktan sonra ertesi günler 1k ile devam etmiş olamaz mı ?
Birbirimizin açığını aramakla uğraşmayıp açığını kapatmakla uğraşsak tüm insanlarımızın yararına olur.
Açıklamanız için teşekkürler. Sürekli bir bit yeniği arandığı için alıştım.
optech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamları sevmiyorsun ve siteye gelenlere rahatsızlıktan çekiniyorsun çok iyi bir düşünce ama bunun yanında üyelere daha beterini (mi) yapıyorsun sitenden virüsmü bulaştırıyorsun millete virüsleri trojenleri temizledim arkadaşlar diyorsun ne ayak.
arkadaşım saçma sapan konuşma ne bulaştırması. Js dosyasına virüs bulaşmış Virüsler temizlendi. Bu siteden bilgisayarına virüs bulaşan 1 tane adam göster ondan sonra gelip buraya bu yazıyı yaz. bilip bilmeden konuşma. Virüs lafı geçince dudağınız uçukluyor. ayrıca virüs index'te değil link kısaltma servisindeydi. yani alt klasorde.

Bilip bilmeden konuşma. adamın birinin yorumlarını zorla temizledim. Tekrardan bu konunun baltalanmasını istemiyorum. Alacaksan merak ettiğini sorarsın almayacaksan boştan yere karalama yapma. Sırf insanları karalamak bu tür yorumlar yapmak için üye oluyorsunuz. Pes.

EDİT :
Alıntı
ne ayak.
sağ ayak dostum.