Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
baş örtüsünü simgeleştiren sizsiniz. Başörtü taktığı için kime işkence yapılmış ? Ne zamanki başörtü siyaset konusu oldu o zaman ortalık karıştı. Başaörütü siyaset konusu yapmasalardı , herkes özgürce yaşamaya devam edecekti zaten.
Birinci konu Siz derken beni kasdediyorsan o zaman müslümanlara demiş oluyorsun. Çünkü hiç bir siyasi ideolojiyi benimsemem bu sistemin hiç bir tarafında olamam. Benim için tek bir mutlak kaide vardır oda ALLAH ' tır.

İkinci konu Bazılarının bir takım ürünleri siyasete mal etmesi beni ne kadar bağlar kardeşim. Ben kendi özgürlüğümün peşindeyim.

Ki size göre başörtüsü bir simge ise bana görede mini etek giyilmesi bir simge o zaman. Bu yüzden bizde sizin etek giymenizimi engelleyelim. Bumudur Demokrasi bumudur özgürlük ?

İnsanlar özgür olmalıdır sürekli bu düşünceyi savunurum.

Başörtüsü taktığı için kimlere ne işkenceler ne zulümler yapılmış. Ne kadar joplanmışlar ne kadar sopa yemişler. Ne kadar kapılardan çevrilmişler. Sözde çağdaşız diyen karaktersizler başörtülü insanları nasıl küçük görmüşler. Bunların hepsini google'a yazarak medyaya yansımış 100 lercesini bulabilirsin. Medyaya yansımamış belkide milyonlarcası vardır.

Herşeyin temelinde özgürlük yatar. Bunu anlamalısınız.