sen kusura bakma ama kara cahilin tekisin. bilimle ne alakası var dediğin latin harfleri dünyanın 4 bir yanında bilimin mutlak harfleridir.
o öz dediğin şey araplıksa, kusura bakma benim kökenim Göktürkler Uygurlar, araplar asla değil.
Atatürk'ün getirmiş olduğu inkılaplara düşmanlığın var senin. Benim zoruma gitmiyor, ama sana fetva vermediği için şeyhülislam sen gocunuyorsun.
son mesajım, bu ülkede halen Atatürk ve din münakaşası yapılıyorsa, bunun en büyük nedeni işte bu arap sevdalılığıdır.
Ben bilimle ne alakası var demedim latin harflerinin

Bilim konusunda haklısın bütün terimler latincedir genelde.
Peki bilgili,kültürlü,ilerici arkadaşım bir gecede tüm halkı cahil etmek nedir ? Tüm harfleri değiştirerek 1000 yıllık medeniyetin edebi,tarihi,ilmi tüm eserlerini yok etmek ne demektir. Bir gecede tüm milletin okuma yazma bilmiyor durumuna düşmesi ne demektir.
Şapka takmanın ne alakası var peki bilimle gelişmekle. Ve batılılaşan ülkemiz ne kadar ileride bilimde teknolojide şuan ? Yapılanlar ne kadar ileri götürdü bizi ?
Çin yada Japonya hala geleneklerine bağlı şekilde yaşıyorlar. Onlar bilimde batıyı örnek aldılar ve geliştirler. Batı'nın pisliklerini alıp yere batmadılar. Kendi kültürülerini, inançlarını koruyup bilimde teknolojide batıyı örnek aldılar.
Arap sevdalılığı ne alaka. Bizim sevdamız İslam. Arap yada başka bir şey değil. Türkler Emeviler'den sonra İslam dünyasının lideri olmuştur. Türk gelenekleriyle İslam kuralları birbirine uyuştuğundan dolayı İslam'a entegre olmuşlar ve İslam'ın en büyük gücü olmuşlardır.
Allah bize bu gücü nasip eylemiştir. Abbasiler dönemi ile birlikte 1200 yıl İslam Coğrafyasına liderlik yaptık. Ve çekildiğimiz o topraklarda şuan ne huzur var ne birlik...
tanrılaştırmayla alakası yok. Ben şuana kadar Atatürk'ün hiç bir eksiğini görmedim , siz olduğunu söylüyorsunuz bende merak ettim ne olduğunu. Yani eksiklerini bulduğunuz için sizi yargılıyor veya tavır alıyor değilim. Sadece neymiş bu eksikler merak ettim. Her insanın eksikleri olabilir ancak ben Atatürk'ün şuanan kadar hiç bir eksiğini göremedim ve bulamadım siz bulduysanız bizimle paylaşın
Demekki görmemişsiniz.
Şimdi buraya bir şey yazsam hemen yanlış yöne çekilir 2 dakika sonra vatan haini hatta terörist bile ilan edile bilirim hassas konular. Böyle bir şey olmasını istemem
Yukarıda konuya attığım ilk mesajı iyice okursanız anlarsınız. Bunlarıda izlemenizi isterim. Hatta Kadir Mısıroğlu'nu takip etmenizi isterim.
http://www.facebook.com/video/video....6114403&ref=mf http://www.facebook.com/video/video....7054176&ref=mf