JerusaLem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nora nın ters anına denk geldi sanırım forumdan alacak diye verdi şaka gibi konu açtığı için..
Ben ne konu sahibini tanırım nede o mesajı yazan kişiyi, yalnız kimse kusura bakmasın ama forum artık iyice çocuk bahçesine döndü. Kişinin açtığı konuya girip hem gereksiz bir yorum yazıp hemde negatif bir değerlendirme yapmak gerçekten anlamsız, eğer kişisel olarak ilgilendiren bir durum varsa elbette o zaman görüş bildirilebilir ama bu kadarınıda ben ancak pes!! diyorum. Forumda o kadar ilginç ve farklı şeyler ile ilgili konu açılıyorda neden çamaşır makinasıda satılmasın, foruma araba arıyorum diye konu açılıyor, mail adresi satışı yapılıyor neden çamaşır makinası satılmasın.

Edit: Bazı arkadaşlarımız çamaşır makinasının kargo ücretinin makina fiyatını geçeceğini iddia edebilirler, bende derim'ki merak ettim konu sahibi arkadaş uzaydamı ikamet ediyor. Nüfus yoğunluğunu dikkate alırsak bu forumun üyelerinin büyük çoğunluğu İSTANBUL'da ikamet ediyordur, neden makinanın bir başka şehirden geleceği gibi bir kanıya kapılıyorsunuz'ki. Ben iki gün önce forumdan bir telefon aldım ve telefonu satan arkadaş benimle aynı yerde oturuyormuş ama burada tanıştık, belki bu konunun sahibi arkadaşa çok yakın ikamet eden bir başka forum üyesi arkadaşımız'da satılık makina vardır.