Bu güne kadar birçok hesabım kapatıldı şuanda 12 hesabım var bende aynı pc den giriyorum. Ama toplu şekilde hesaplarımın kapandıgına rastlamadım. Sonuç olarak bende mimli kişi konumunda olmuyormuyum? Hani daha önce ban yedim ya.
Mantıksız.
Siz bu şekilde bir şeyle karşılaşmamış olabilirsiniz ama emin olun bu soylendiği şekilde.
Benimde geçen aylarda 4 hesabım birden kapatıldı, gelen mail saatleri ya aynı dakika içinde yada 1 dakika sonra gonderilmişti.
Toplu şekilde hesaplar kapatılıyor siz rastlamamış olabilirsiniz, sizin buna rastlamamış veya bu olayı yaşamamış olmanız bunun olmadığı anlamına gelmez.
Sallayarak sadece tahminlerde bulunarak yazmıyorum, başıma geldiği için yazıyorum bunları, tecrube ettiğim için yazıyorum.
Aynı pcden kullandığınız hesapların herhangi birinde ban olayı olursa aynı pcden girilen diğer hesaplarda kontrol ediliyor ve ufacık bir şeye rastlarlarsa ve hatta rastlamalarsa bile banlayabiliyorlar, nasıl bulucaklar gibi bir soru sormazsınız umarım bunu anlatmak durumunda kalmayız bide