r10ceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayın by_maffay;

Vps i satın aldığınız firmadan, veritabanı ayarlarına varana kadar birçok etken yaşadığınız duruma neden olabilmektedir.

Acizane ben de vps li günlerimde bu türden sorunlarla çok karşı karşıya kaldım. Malum olduğu üzere serverin paylaştırılması esasına dayanan bu uygulamada ister istemez aynı sunucuda yer alan diğer sitelerin yaptıklarından, uğradıkları saldırılardan bir şekilde etkileniyorsunuz. Şayet para kazanmak ise amacınız, ucuz ürüne gitmeyiniz, alın kendinize bir sunucu 400-750 dolar arası, sonra barındırın 100-150 TL aylık ücretlerle bir datacenter da, bakın keyfinize.

İnanın insanın sağlığı bozuluyor, yok sorun datacenter da mı, yok mysql ayarlarına müdahale etsem durum düzelir mi? ticket atarsınız, sorun görünmüyor bizde şeklinde yanıt alırsınız, sanki durduk yerde sorunu siz türetmiş pozisyonuna düşersiniz.

Bunlar yaşanan sıkıntılar. Ancak emin olun ki, aylık vereceğiniz 50-60 TL fazla para ile sağlığınızı korumaya değer. Ya sunucu kiralayın ya da, uzun vadeli düşünüyorsanız sunucu alıp barındırın derim. Sorunlarınız otomatik olarak kesiliyor ve şahsınıza ait sunucu olmaksızın geçen günlerinize ah ediyorsunuz.

Moral gider, haliyle sağlık gider, sonra hitiniz düşer, adsense geliriniz varsa o taban yapar vs.... Ne gerek var sorunu kökünden çözün...
Mesağınızdan ötürü teşekkür ederim. En son çare bu olacaktı ama sonunda bir firmayla anlaştım, tüm özellikleri sınırsız yaptılar ücretide iyi şuan çok iyi durumda çalışıyor siteler. Tüm optimizeleride saolsunlar yaptılar. Şuan datiatec alacak durumum yok yani sitelerden bu derece kazanç elde etmiyorum. Belki dediklerinizi ilerde durumum düzelince yapabilirim. Ama sorun çıkmadığı sürece şuanki firmamla devam ederim. Şimdilik bir sıkıntımda yok.