bykarizma07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ramazanda kilo vermen normal bende verdim bünye ve iş meselesi. normal zamanda tavsiyem fazla ilaç kullanma iştah şurubu vs onlar olabilir onları doktor veriyor zaten ama öyle nette satılan binbir çeşit ilaç var tavsiye etseler bile doktorun vermediği şeyleri kullanma kalıcı zararları olabilir. Olabildiğince günde 6 - 7 öğün yemeye çalış. kendi düzenine göre eşit ağırlıklı dağıt. genelde diyetisyenler 2 veya 2.5 saate bir gün içerisinde yemek diyeti veriyorlar. nette araştırırsan uygulaman için diyet listeside çıkartabilirsin. Akşamları meyve ve tatlı ağırlıklı gitmeye çalış özellikle muz çok yararlı hergün 1 muz almanı tavsiye ederim. Çerez badem fındık ve kuru üzüm bunlarda kilo almanı sağlar düzenli yersen. En son yatarken aç yatma makarna tavsiye ederim gene 1 tabak yada en azından yağlı ballı bir yarım ekmek yemeni tavsiye ederim. İştahın olmasada kendini zorlamalısın ayrıca bu zor olabilir başlarda ama mideni başka türlü büyütemezsin. örnek akşam yemeğinde 3 tabak yemek yiyiyorsan 1 tabak fazla yemek için zorlamalısın kendini. Çorba domates bu gibi şeyleride yemekte yeme. Bunlar sana daha çabuk doyma hissi verir. Biraz uzun oldu ama tavsiyelerimi denemeni öneririm. Allah herkese ideal istediği kiloyu versin
inan yapıyorum cerezini cikolatasını eksik etmiyorum yatarken aç kalmıyorum bazen oluyorki aç yattım diye kalkıp yiyip tekrar yatıyorum ama kilo alamıyorum bir türlü ellerim ayaklarım genelde buz gibi olur kansızlık filan mı diye gittik yok görünürde herşey normal ama çok zayıfım görenler açmı yaşıyorsun diyorlar bi elbise alıyorum içini dolduramıyorum