FREESTYLER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ben bu fresnel mercekten aldım ben suntalem den bir kutu yaptım ve merceği ve tv yi bu kutunun içine koli bantları sayesinde yapıştırdım gercekten çok etkileyici bir görüntü elde ediyorum tavsiye ederim fakat arkadaş beni yanlış anlamasın konusunu baltalamak değil amacım ben istanbuldan merceği çok daha ucuza aldım fiyatı yazmıyorum eğer gerçekten bu işten para kazanmak istiyorsan fiyatı biraz düşür bence hayırlı satışlar
Hocam son fiyatı ekledm zaten.Ufak bir kar kalıyor bana çok emek veriyoruz yapımına.Yorumunuz için teşekkür ederim

norabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metal dış yüzey : 100 TL

uğraşmamam gereken birşey yoksa. Şu aleti al falan. Driver yükle tak çalıştırsa olay yani pm alayım 1 tane alayım
Hiçbir şekilde uğraşmıyorsunuz, pm'nizi attım.

Tolgakaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş o da yok.elektronik bir şeyi yok, oluşturulan projeksiyon aracı monitörünün önüne konuyor,ekranın ışık ve görüntüsünü büyütüp duvara yansıtıyormuş
Aynen kaan arkadaşımızın dediği gibi.

hendivli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu sahibi bi video koysa da herkes neyin ne olduğunu bir an önce anlasa
hakko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok eskiden el yapımı projeksiyonları inceliyordum bu lens olayını basit karton kutu ile yapanlarda vardı. Koli bandı yardımıyla karton kutuyu kabin haline getiriyorlardı. Alan arkadaşlar video ve resim kolabilirlermi acaba.
Arkadaşlar video'lar eklenecek müsayit olduğumda.