Silvers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızın duyguları birbirine geçmiş durumda sanırım. Sanırım seninle konuşurken kendini rahat hissediyor. Seninle muhabbet etmeyi seviyor, muhabbetin ona hoş geliyor fakat.. ilerisini hiç düşünmemiş veya düşünmek istemiyor gibi geldi bana.
Saol hacım yorumun için teşekkürler. Ya çıkmakla aramızda fark yok kıskanıyor ara sıra belli ediyor. Fakat s.s sözcüğünü söylemiyor. Şüpheli şahıslardan

Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en güzeli sen biraz daha çorap değiştir... asker adamsın. önündeki 3 yada 5 ay yerine göre telefon ve iletişim araçlarından birazcık uzak kalacaksın. bu durumda boşyere şiirler yapıp etrafa küfür etmenin tripli şekilde takılmanın kendine zarardan başka birşey olmaz.

usta birliğinde zaten gittiğin yerden manita düşürmek her askerin en iyi yaptığı iş.
bu nedenle geride bıraktıgın her kim olursa olsun senin ihanetine karşılık sadakat ile seni beklemesini beklemen yanlış olur.

bu işler için daha zamanın var çocuk acele etme.

askerlik bitince yaparsın düzenli manitanı
Saol abi aldım nasihatını ama bu başka ya eskiler gibi değil eskiler olduğunda halen gözüm dışarıdaydı ama bu kızla konuştum konuşalı 1 tane bile kızla konuşasım gelmiyor

PcMaKeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız olduğuna emin misiniz?

Keklemesinler. Böyle sapıklarda var.
Yok hocam sapık olsa anlardım zaten, işletecek biri de olsa açık verirdi şimdiye kadar yani her türlü anlardım