Evet arkadaşlar geldik o malüm soruya
Bir kızın sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız ?
Not : (msn'den) reelde gözler yeter zaten

Önce ben anlatayım başımdan geçeni bana da biraz destek çıkarsanız sevinirim playboy arkadaşlarım :P

Şimdi çorap gibi manita değiştirmekten bıktım. Aslında yeterince bilgim var fakat karşıma öyle biri çıktı ki çözemedim yılların tecrübesi yetmedi el atarsanız sevinirim :P

Şimdi bu kız boş vakti olduğu an msn'i açmasıyla yazması bir oluyor. Uzun uzun konuşuyoruz sustuğumda tripler eksik olmuyor, konuş konuş diye başımın etini yiyor, Gece yatıcam yatırmıyor konuşalım diye.
Buraya kadar herşey tamam ama hemen seni seviyor demeyin bitmedi :P

Kızla öyle yakından konuşuyoruz yeri geliyor güzel sözler felan sanki uzun zamandır sevgiliyiz. Ara sıra kıza ayar veriyorum gerekli miktarda.

Çözüm yolu olarak başka hatunlar mevzusu açıyorum işte bana kuzenini ayarlasana gibisnden trip yapacak mı yapmayacak mı sabır denemesi yapıyorum sonuç susmak veya konuyu değiştirmek. Trip sıfır azıcık trip olsa gidip yazıcam kıza

Çıkarken kıza s.s kelimesini dediğim an anında çıkıyor. Açıkçası ben böyle bir kız hiç görmedim. Normalde 1-2 kelimeyle anlarsın sevip sevmediğini.

Bu durum benim canımı çok sıktı içimi kemiriyor kıza gidipde teklif edemiyorum çünki alacağım cevap belli değil hayır deme ihtimali % 10 ama öyle biri ki %10 ihtimaline bırakabilecek biri.

Şeytan diyor geç dalganı engellesin silsin :P