HakanGEDICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayram ve bu saatte (04:17) olmasına rağmen benim VPS'yi bozmam yüzünden uykusundan feragat edecek kadar işine bağımlı ve müşterisiyle nasıl konuşacağını bilen bir insan. Kendisini bu özelliklerinden dolayı kutluyorum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
toz66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaştan site almıştım, siteyi kendi hostlarımdan birine çekmeyi unutmuşum... o eleman da aylardır ödeme yapmıyormuş sanırım sivasnetwork'e.. Dolayısıyla kişiye de ulaşmak imkansız olunca reseller paketi suspend yiyor...

Benim site de uçmuş, Umut beye siteden ulaşıyorum ben.. Hiçbir sorun çıkarılmadan, herhangi bir yorgunluğa gerek kalmadan benim sitemin suspendi açılıyor...

Tabi bende bi afallama Bu kadar kolay olmamalıydı şeklinde... Derken sitemi taşımadan önce bi hacker arkadaş musallat oluyor, tam 3 defa hiç yorulmadan ve bir tek üşenme cümlesi kurmadan sitemin yedeğini yeniden yeniden kuruyor Umut bey...

Cidden müşteri ile iletişimine, samimiyetine, emeğine ve işinin ehli olmasına saygı duyuyorum... Sitemi taşımadım bu arada, kendilerinin sunucularında yeni bir hosting paketine çektik siteyi

Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz...
KLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün kendilerinden vps aldık çok ilgilililer çok beyendim hizmetlerini önümüzdeki günlerdede devamlı çalışacağız inşallah Başarılar dilerim.
Memnuniyetiniz bizi sevindirdi, kalıcı olması dileğiyle.
Yeni alan müşterilerimize hayırlı olmasını diliyorum.