WebProgramming adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme günleri anlaşılmadı sen cuma bitiririm dedin ben cuma ödemerim demedim sana.. ve bu arkadaşlar sakın sakın iş yapmayın hiç bir şekilde güvenilmez biridir.Müşterisine nasıl davrandığını bilmeden konuşmadan bu işklere giren kişiler oldukça düzgün çalışan kişilerde bu kişiler yüzünden işlerini kaybediyor.Radmine şimdi hak verdim neden herkezi r10'na almaması gerektiğini.Bu kişi ile hiç bir şekilde İş yaptırılmaması herkezin menfaatine olur.
Müşteriye kötü davranıyor güvenilmez biri diyorsun. Peki soruyorum sana müşteriye kötü davranmak ile güvenilirliğin ne alakası var? Ben sana kötü davranmadım. Sen insanlara neden yalan söylediğini açıkla bi önce? Bana ödeme nedeniyle iptal ediyorum dedin. Foruma ise iş ahlakı yok diye yazıyorsun. Sen yalancının önde gidenisin asıl. Konuşmalar elimde mevcut isteyen olursa ftp'ye atar gönderirim.

Arkadaş ile ödeme konusundaki anlaşmamız:
Toplam: 150 TL
İş başlangıcı 75 TL, iş bitimi(Cuma günü) 75 TL.

Şimdi gelmiş ödeme günleri anlaşılmamış diyorsun. Seni önce Allah'a sonra R10 ailesine havale ediyorum. Yazıklar olsun. Emin ol gerçek hayatta seni tanımış olsaydım yapacağım tek iş "suratına tükürmek" olurdu. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.