Herkezin ifade ve uslubu sizin gönlünüzü okşayacak tarzda olması gerekmemektedir...
Ayrıca Domain işine Bugün başlamadık. sizde Ezelden Beri Domain işi yapmıyorsunuz. Sözüm AfMeSu'yıda kaplar.
Çok Şükür Elimiz Kaşık tutuyor. Kalp Kırmaktan öte Bir Anlayışa sahip olduğum için Bugüne kadar tartışam ortamlarından uzak durmayı Yeğlemişimdir. Şimdi beni hangi tartışmanın ortasına çekmeye çalışıyorsunuz bilemem ama başarılı olabileceğinizide tahmin etmiyorum.
Madem bir iş yapılıyor isteyen alır, istemeyen almaz üslübunda olmak yanlıştır. Benim listem dediginiz " Savespell.com " listesidir.
-Rep & +Rep Bu tercih meselesidir. bunu Duygu Sömürüsü yapmanın bir anlamı yok. isteyen -Rep verir isteyen +Rep verir. Ama Amaç Sadece +Rep kazanmaksa
Bunu Açık açık söyleyin diyecem sizde bildiginiz gibi +Rep istemek yasak.
dolayısıyla Size Tavsiyem Bir işi yapıyorsak herkezin istifade edebileceği Şekilde bunu hazırlamak yada sunmaktadır.
Bunun dışında ikili atışmaların, AfMeSu gibi ortalıgı gerecek açıklamalar yapmanında bir anlamı yoktur.
Saygılar.
Tartışalım diyeceğim, ne dediğinin farkında değilsin. Yazmış olmak için yazıyorsun. Şu mesajında elle tutulur 1 cümle dahi yok. Dolayısı ile sana iyi akşamlar demekten öte bir mesajım olamaz.