TSuNaMi_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu dediğin kurumlar yahudi peşgekcisi birilerinin baskısı altındayken kimsenin sesi çıkmıyorda neden akp baskısı altına girince bu kadar ses çıkıyor bunu açıklarmısın bana ? Ha cevabını verirkende lütfen şu klasik olan ülkeyi sattı ülkeyi soydu gibi cevaplar verip kendini basitleştirme bunları ancak daha henüz donunu giymesini bilmeyenler söylüyor. 1950den beri ülkenin kimin yönetiminde nerelere geldiğini çok iyi gördük millet aya otel yapmaya başlayacak biz daha bizim köydeki dağa çıkamıyoruz yolsuzlukdan ama çok şükür ilerlemeler var bu kadar ENGELLEMELERE rağmen ! Hem diyorsun bu kanunlarla yasama cart curt akp'nin yönetimine girecek, ama o maddeleri iyi okursan üyeler meclis tarafından seçilecek yani halkın seçtiği kişiler tarafından, 3-5 darbeci köpeğin arkasında bıraktığı gölgeler tarafından değil !
Ben tüm maddeleri okudum, kararımı verdim oyumuda kullandım, şuana kadar çok iyi yönetildik diye birşey söylemiyorum, ben donunu giymeyi bilmeyen kesimdende değilim, ne araştırdıysam ne bilgi edindiysem onunla karar verdim, akp gibi bir zihniyetide destekleyecek kadar cahil değilim, hiç bir zamanda olmayacağım. İyiki zamanında darbe yapıldı ve keşke tekrar yapılsa (: burada seviyeli bir tartışma içindeyiz takındığın tutumu seviyesizleştirme ve basitleştirme ben seviyemi ve uslubumu bozmuyorum düşündüğüne zor olsada saygı duyuyorum seninde bunu yapmanı rica ederim.