theescape adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi arkadaşımızın satışını baltalamış olmamak için konuya yazmaktan kaçındım ama forumdaki diğer arkadaşlarımızın yüksek beklentiler içerisine girdiğini görünce yazmak zorunluluğu hissettim, bu tür basit bir cihazın yapımı neredeyse on yıldır bilinen bir şey ama anlaşılan aramızda daha yeni duyan arkadaşlarımız var. Bu durumda hem ürünün satıcısı hemde alıcısı arkadaşlara yardımcı olmak adına bildiğimizi paylaşmaktan kaçınmamamız gerektiğini düşündüm, eğer gerçekten bu tarz bir çalışma yapmak istiyorsanız ve bu yaptığınız çalışmadan bir sonuç ve verim almak istiyorsanız aşağıda'ki çizime uyup ona göre yapmalısınız. Bu çizimde'ki bütün malzemeleri kullanmanız ve çizime olduğu gibi bağlı kalmanız halinde gerçekten kaliteli ve işe yarar bir sonuç alırsınız, bunun haricinde'ki tüm çalışmaların sonucu hüsran ve boşuna çaba olacaktır.

Projeksiyon planı (plan ve çizimler alıntıdır ve binlerce insanın yaptığı denemeler sonucu ortaya çıkmıştır)

Bu linkte'de örnek çalışmalar var ve mutlaka bunları inceleyip öyle başlayın.
http://www.allinbox.com/allinbox.htm

Genel bir açıklama ve bilgilendirme (Bana ait değildir olduğu gibi alıntıdır)

Dostum uğraşmaya gerek yok.Anlaşılan sen konuyu okumamışsn.Ben tamamen hazır gönderiyorum sen sadece monitöre takıp izliyorsun.Senin bu dediğin birebir projeksiyon.Bunuda yapan arkadaşlarım var ama maliyeti biraz pahalı.Lütfen konuyu iyice anlayıp yorum yapın.