SrcnCkr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi anlıyorum, çünkü bende öğrenciyim heleki şu aylarda çok daha zor bırakın bunu beğendiğimiz bir domaini bile kaydetmeye kıyamıyoruz. yeri geliyor 15TL bile gerçekten ciddi ihtiyaç oluyor ilk 2 ay.

Domaininiz gerçekten güzel. Ama ben arkadaşlık sitesi taraftarı değilim çünkü kimse facebook'u bırakıp diğer sitelere girdiğini sanmıyorum. Bence itiraf, aşk sözleri, videolar, müzikler vs. olan bir yer kurun. Madem yazılımcısınız biraz bekleyin okullar açılınca bir script hazırlayın sadece sözler olsun buna daha sonra ayrı bölüm açıp, geliştirip itiraf ekleyin video-müzik ekleyin parça parça geliştirin. kod yapısı sonuçta aynı olacak ve güncelliyor gibi görüneceksiniz. her zaman öneririm, hiçbir hazır scripte güvenilmez bunlara wp, joomla da dahildir. wp hızlı indexleyebilir ama bir gün başınız ağrıyabilir. içerik kadar yazılımda özgün olmalı. hayırlı geceler
bu tarz birşeyde aklıma gelmedi değil ama arkadaşlık sitesinden daha çok bu tarz şeyler olduğu için rekabetin fazla ama rabetin az oldu bir dal diye düşünüyorum. şuanda projeler düşünüyorum tutacağına inandığım birşey bulursam mutlaka kodlamasını kendim yapacağım. görüşlerin için teşekkür ederim..

turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işe proje değil de domain açısından baktığımda boşuna alınmış bir domain olduğunu söylemek durumundayım.
fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Proje geliştirmeyi düşünüyorum bakalım piyasada olmayan tutacak birşey olursa güzel iş yapar sanırım