bakın niyetim sizi kırmak yada konunuzu baltalamak değil. Ama 1 domain için bir konu açılır. konu zaman aşımına uğrar yukarı çekersiniz güncel diye bazen. ikinci konu nasıl açılır aradan aylar geçer artık teklifi değiştirirsiniz yenileme hakkınız olur yada konunuz kilitlenmiştir başka konu açarsınız. ama aynı gün, aynı saat iki farklı kategoriye açmanız mantıksız. yoksa bir konuyu jeneriğe, com-net ve domain satış anasayfasına açar herkes ve forum ne hale gelir düşünün? konuların ayrı olması bir mesajı iki defa yazmanız anlamına gelmez burada yanlış düşünüyorsunuz.
yöneticiler konu konu gezemez gezmeside imkansız. bizler uyaracağız tabiki bu ne saçma bir düşünce kullanıcı uyaramaz demek. herkes buradaki kurallarına uyarsa işlerimiz daha kolay hallolur. domain alırsın, satarsın, yorumlarsın işlerimiz kısaca hızlanır. kimse büyüklük taslamıyor, -rep kadar +rep verenlerde var ve diyorum rep'e itibar etmeyin çok önemli birşey değildir bu bana şu mesajımdan 100 kişi -rep verse gıkım çıkmaz banane derim