gencxtasarim, biz kimseyi öldürmüyoruz, kimsede ölmedi şimdiye kadar yazdıklarımızdan. -rep verenlerden değilim ama rep kullanımı düzensizliğe uymayanları cezalandırmak ya da mükafatlandırmak. trade ise alışveriş sonucunda cezalandırmak ya da mükafatlandırmaktadır. şimdi siz bu konuyu 2 defa açmanız veya diğer hatalarınızdan ötürü kişiler cezalandırmış, ne var bunda? şahsi bir probleminiz olan var ise belirtin zaten incelenir ve repte çok önemli birşey değildir bu kadar takmayın.
ben sizin verdiğiniz fiyata çok demedim. Sadece satış için aranılan 4 teklif şartının komik olduğunu bildirdim. polemiğe girmeyin deyip atmakta olmaz, o mesajı pm gönderebilirdiniz. ama söyleyin söyleyin sonra kalkıp polemiğe girmeyin, yazmayın vs. ve bende sizin rahat olmanız için hareket edemem kusura bakmayın burası bir topluluk, belli kuralları vardır uyulur ve işlemler gerçekleşir.
konuyu 2 defa açmak dikkatsizlik olabilir. ama aynı kategoride olursa dikkatsizliktir buda browser kaynaklı sorundur. Ama post butonuna iki defa bastığınızda birini bir kategoriye diğerini farklı kategoriye atan browser geliştiğinde bana da lütfen haber verin çok ihtiyacım var. düpe düz konuyu göze sokmaktır erken satış için

polemik istemeyen pm atar, susar veya konuyu yöneticiye bildirip sildirirdi. cümlenizde doğru demişsiniz kişinin terbiyesizliği kendisinedir.
saygılarımla.