Merhaba Arkadaşlar WordPress sitelerim için Google images bot yazdırmak istiyorum
istediğim özellikleri görsel olarak anlatayım hemen
Arama kısmı
Bu kısımda google images üzerinde benim yazdığım herhangi bir yazıyı arama yapacak
bu kısım hakkında açıklama yapayım
bir önceki arama panelinden gelen sonuçların sayfalanacağı kısımdır.
Resim Adresi = pek gerekli birşey değil ama eklenebilir. Sonuçta resim benim sunucuma çekileceği için adresi pek umrumda değil açıkcası
Resim Başlık = Burası Konu Başlık olacaktı dalgınlıkla hepsini resim diye yazmışım yani bu kısım wp sitemizde açacağımız konu başlığı bu alan boş bırakılabilir yani veri çekmeniz gerekmez. eğer veri çekebilirim diyorsanız siz bilirsiniz.
Resim Etiket = Bu alanda wp etiketleri olacak eğer ayar kısmı da yaparım diyorsanız o kısımda otomatik olarak elle atama yapabileceğim verileri buraya otomatik çeken birşey de olabilir yada tamamen boşta bırakılabilir ben elle girerim virgül ile ayırdığım herşeyin tek tek etiket olması lazım ki gerekende budur zaten.
Resim Açıklama = Bu alana resimin çekildiği adresten bilgi çekebilirseniz olur yada fark etmez tamamen boşta kalsa olur.
Unutuğum en büyük şey kategoriyi yazmayı unutmuşum açılır kutu içinde sadece 1 adet kategori seçilebilen kategoriyide etiket kısmı ile açıklama kısmı arasında yapılacak. Kategoriler benim wp sitemdeki kategorileri çekecek doğal olarak tabikide.
Resimler özel alana eklenebilmelidir. bunu isterseniz manuel yapılmasını sağlayın isterseniz otomatik olmasını sağlayın yani açıklamak gerekirse. Eğer manuel yaparım derseniz. üstteki açıklama yapılan kısma bir alan daha ekleyin yani bir textbox daha olduğunu düşünün orasıda Özel alan o kısma yazdığım değeri resmi eklerken özel alan kısmına ekleyecek. Otomatik nasıl olur diyorsanız ayrı bir ayarlar sayfası olur o kısma 1 kere özel alanı yazar kaydet derim.
sonra her aramamda özel alan kısmı otomatik gelmiş olur. buda size kalmış ben her ikisinede razıyım. boş bırakıldığında resim özel alana eklenmesin buda hoş olur.
Not 1 : Bütün çekilen resimler sunucuya çekilecektir. Konuya eklenirken sunucuda ki resim adresi eklenecektir.
Not 2 : çekilen resimlerin adları {baslik}-6541681.jpg şeklinde olmalı yani açılan konunun başlığı ve sonuna rasgele değerler şekilde olmalıdır.
o kadar uzun sürdü ama botta istenilen pek birşey yok mecburi olan şey resmin çekilmesi ve eklenmeden önce önizleme ve resmin adının başlık ile aynı olmasıdır. ve en önemliside resmin özel alana eklenmesidir. Bu tarz özelliklere sahip bir botu yazmak için fiyat teklifiniz ne olur onu belirtmenizi istiyorum.
Fiyat verirken hangi özelliklerin nasıl olacağı şeklinde belirtirseniz daha rahat değerlendirebilirim. Şimdiden Teşekkür Ederim ....
Ödeme PP üzerinden gerçekleştirilebilir. Yada İş Bankası Havale ile
Not : itraderi +30 olanlar için ödeme iş başı yarısı iş teslim geri kalan kısmı
itraderi +10 üzeri ve itraderleri bot yazımı üzerineyse +30 olanlarla aynı özellikte olacaktır ödeme
ama 10-30 arasında itraderi olan ama hiç bot itraderi olmayanlara ne yazıkki teslimat sonrası ödeme yaparım.
Önemli Not : Bu bot sub domainler ile açtığım sitelerimde kullanılacaktır. ve bu sub domainler her geçen gün artmaktadır. yani bi bot tek bir adreste değil birçok adreste kullanılacaktır ona göre arkadaşlar sonra ben sana 1 site için verdim sen bütün sitelerinde kullanıyorsun gibi bir sorun olmasın
siteler
xxx.domain.com
yyy.domain.com
zzz.domain.com şeklindedir.