bak en büyük hatada bu

ücretsiz ile başlayıp ardından farklı bir scripte geçmek. google regexp'yi bol kullanan bir sistem. sitenizi algılıyor ve tam gerçek okuma başladığında gelirde artıyor herkes siteyi yenileme heyecanına giriyor bir anda çöküşe geçiyor. her ne kadar title ve URL bilgilerini korusada okuma ve indexleme düşüyor. Nedeni google'un tekrardan siteyi incelemesi ve anlaması. Yoksa addUrl işlemi yaptığımızda tüm siteyi okuyabilecek bir kapasitede. Sürekli yenilik (kod manasında) iyi değildir. ve bir çok ilk sırada olan sitelere bakın hepsi 3-4 yıllık kodları halen kullanan sitelerdir. diğerleri anlık hit alır.
polemik yaratmak değil niyetim ama haksızlıkların yapıldığını savunuyorum. Bende proje geliştiriyorum ama sadece kendime, şuan dışarıya proje geliştirmiyorum. nedeni nasıl ucuza kapatırız mantığında olan insanlardan dolayı. Şimdi diyorsun ki bende yazılımcıyım, bende yazabilirim ama zamanım yok. Ve ne kadar zor, yorucu olduğunu bilirim. Çelişiyorsunuz kendinizle. Zor, emek isteyen ve zaman gerektiren bir iş için fiyatın alenen fazlalığı söylenmemeli ki mesajınızı okuduğumda küçümseme hissettim halen hissediyorum.
Ben bir ayakkabı alacağım ama ayakkabıya 100lira veremem. Aslında ayakkabı yapacak becerimde var ama bunun için zamanım yok aslında ben yapsam bu ayakkabıyıda belki bu fiyata satarım ama şuan bu fiyatı yüksek buluyorum. Ama ayakkabıyada ihtiyacım var. Ya ucuzunu alıp 1 ay kullanacağım yada o ayakkabıyı alıp 1-2 sene giyeceğim. Neyse şimdilik bir yerden bulduğum bedava ayakkabıyı alıp giyeceğim. Artık hastalık bulaşırsa da bahtıma 100liradan fazla para verir, zamanımıda öldürür hastaneye gider tedavi olurum (
yenilenen bir scripti eskiye uyumluluk için uzman birinden seo desteği ister ve çokta zaman alır)

Bilmem anlatabildim mi?
joomla ve wp çok güvenilir bilinir. Ama herkesin elinde olan bir kod yapısına saldırı daha kolaydır. (
yanlış düşünüyor olabilirim ama ben hiç kodlarını incelemedim, ama bunun için açık arayanlar mutlaka vardır) Çoklu satışlı scriptler google tarafından pek benimsenmediğini düşünüyorum. scriptten içeriğe özgün bir projenin daha kolay ve daha iyi (sağlıklı) indexleneceğine inanıyorum.
ilk söylediğinde gayet doğrusun
ücretsiz ile başlayıp sonradan ücretliye geçmek çok kasacak elbette
ama direk ücretli ile başlayacak param yok ne yazıkki o yüzden katlanacağım
ikinci paragrafa geçelim. dediğimde herhangi bir küçümseme söz konusu değildir. sanırım demek istediğimi yanlış anladınız yada yanlış anlattım kusura bakmayın. evet bende yazılımcıyım gerek web yazılım gerek masaüstü programlama konularında projelerim var. sanırım yanlış anladığınız yer
VEREMEM dediğim kısmı siz
VERMEM diye anladınız mesajlarımı kontrol edeyim bakayım vermem dediysem tekrar kusura bakmayın.
bu işin hakkı gerçekten de o fiyatlardır biliyorum çünkü arkadaşlık scripti ufak detayları oldukça fazla olan ve zaten bütün güzelliği ve özelliği ayrıntılarda saklı olan bir sistemdir.
dediğim gibi eğer vakit ayırabilirsem zaten site hit almadan yükselmeye başlamadan ya ücretlisine geçerim yada kendim yazarım orasıda zamana kalmış birşey ama domain boşta durması yerine açık kalmasını tercih ettiğim için en azından ücretsizi ile yayın yapsın dedim.
Edit : ilk mesajımda yazmışım fark ettim ama orda ki vermem kelimesi tamamen cümlenin gidişatına göre yazılmış anlam olarak veremem şuanda imkanım yok anlamı yüklenmeye çalışılmıştır. cümleyi tamamen ele alırsak eğer
elbette bu paraya değecek bir script arkadaşlık scripti ama şu anda o parayı vermem imkansız gibi
burda vurgulamak istediğim şey o parayı bu scripte vermem demek değil
şuanda o parayı verebilecek imkanımın olmayışıdır.
Saygılarımla...