Arkadaşlar siteyi alacak olan lastfather nickli r10 üyesinden günlerdir haber alamıyorum. Açık artırma süresini 1 günlüğüne uzatıyorum.

Yarın (21.09.2009) saat 23:59 da açık artırma bitecektir. (Salı'yı çarşambaya bağlayan gece)

O üyenin yaptığı 585 TLlik teklifi geçersiz kılıyorum. İlk 500+ TL teklif yapan siteyi alır.

Site 5K olmuş, Alexa 420k ya düşmüştür!

Site adresi : http://www.dizi-izle-film-izle.net

Site için istenen fiyat :
Açık artırma başlangıcı 300 lira
Hemen Al : 950 Lira
(Minimum artış 15 lira)
Açık artırma ayın 16sı, perşembe gecesi 00:00'da sonlanacaktır. (Perşembeyi cumaya bağlayan gece)
Sitenin aylık getirisi: Gunluk 2-3 $ adsense (Reklamlara tıklayınız yazarsanız 18-20$, ama ödeme almanız kesin değil bildiğiniz üzre)
İlk aydan, alexası şahane düştüğü için 120 lira da link satışlarından kazanıldı.

Sitenin açılış tarihi: 28 temmuz 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi film
Sayyac: http://www.sayyac.com/tr/stats/refer...izifilmizle111
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Açılış tarihiyle aynı gün alındı domain. PR8 ve 7 otorite sayfalardan (blog değil) linki vardır. 2 tane backlink çalışması yaptırıldı bu hafta. Gelecek PR en az 4 beklenmekte.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hostgator'da barınıyor. Siz de baby pakette barındırabilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site açıldığı günlerde ekşi sözlük ve bilimum sosyal mecralarda sağlam reklamı yapılmıştır. Sözlükten günde 8k hit falan gelmiştir. Bu yüzden çok hızlı indexlenip, hitlendi. Alexa hergün 20-30k arası düşmekte. Şuan 583k.

Site şuanda google hitli 3k'dır. Reklamı forumlarda vs. kendi kendine yapılabilen bir düzendedir. Twitter'da yüksek takipçim olduğundan oradan da kolayca reklamını yaptım.

Sitenin PR7-8 otorite siteden linkleri vardır. Kısa zamanda yüksek hitlere ulaştıran şey de sanırım budur. Geçen hafta 2 tane toplamda 3 tane backlink çalışması yaptırdım bu ay içerisinde. Tam etkisi önümüzdeki ay gözükecek diye düşünüyorum. Tahminen 5-6 k olur.

Siteye ücret karşılığı SEO iç düzenleme yaptırıldı.

Sitenin geliri için popup-splash hiç koymadım henüz. Ama sanırım günlük 6-7 lira kesin kazanırsınız. (Hizlireklam vs.) Adsense ile günlük 2-3$ geliyor. Hinlik yapıp reklamlara tıklayınız yazarsanız 18-20$. Tabi ki gelir garanti değil.

Site kısacası güzel bir yere geleceğini garanti eden, kaliteli bir sitedir.

Sitenin kendi botu bulunmaktadır. Önceden ücretsiz film botuyla film de çekiyordum. Bot patlayınca yenisini almadım. Alırsanız bir de filmlerden hit alabilirsiniz.

Ödeme için Garanti Bankası, PayPal ve kredi kartıyla ödeyecekler için Gitti Gidiyor mevcuttur. Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz.

Satış ilanımı yeniliyorum, bayramdan dolayı eski konumla ilgilenememiştim. Bayramdan dolayı da 200 kadar düşük hitler rutinden, bayram bittiği gibi yeniden artacaktır.

Ayrıca dizi sezonu öncesi bu hiti yakalayan bir sitenin dizi sezonu açıldığında neler yapacağını tahmin edersiniz.