if3Lc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modemin mac adresini alabilmek için web tabanlı bir yazılım geliştiremezsiniz.Kullandığım modem direk çıkışlı sadece ip veriyor, ardından swich baglı dağıtıcı olarak mac adresini bulmalarına imkan yok.

Gelip evimde inceleme yaptıkdan ve diğer adsense hesaplarıma baglandığım ip adreslerini kıyaslayıp TTnet den bu ip adreslerinin hangi saate nerde baglandığını araştırmadan bulamazlar.

Ki bu şekilde bi araştırma içinde savcılıkdan suc duyurusundan bulunup araştırmaları gerekiyor.

Soyle diyim adsense hesaplarının aynı bolgeden baglandığını bulmak dışında yapabilcekleri bir şey yok, aynı bolgeden kastım ttnetin bana o anki verdiğin ip adresinin durumuna baglı ben malatyada olmama ragmen çoğu zaman ip adresimi sorguladığımda ankara gibi genel merkezler gorunuyor.

Buna rağmen ip aralıklarından malatyada ve hangi bolgede olduğumu bulabilirler ama hangi adresde olduğumu bulmaları için ozel izin alıp araştırma yapmaları gerekiyor. TTnet de hangi ip adresimi sorgulayp saat ve zaman verip adresimi bulabilirler ki ttnet bole bir şeyi gerekmedikce acıklamıyor. Soylediğim gibi sanal suçlarda bilgi veriyor oda savcılığın izniyle.

İstihbarat olayına gelirsek bu insanların bir çok şey için zaten izni var yerel ve devlete ait bir kurumla çalışmıyoruz, google ile çalıyoruz, elbete bunu bulmanın yolları var ama dediğim gibi web tabalı yazılım geliştirerek gelip benim sanal bilgisayarda olduğumu, arkasındaki swich ve modemin mac adresinmi bulamazlar.

Eğer web tabanlı varsa bir yolu modemin mac adresini bulmak için gelsin soylesin eywallah diycem.

Gozunuzde cok abartıyorsunuz bazı şeyleri, araştırma yaparak edindiğim tecrubeler bunlar, sallayarak veya bilinçsizce konuşmuyorum.
Tamam öyle olsun