nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon konular arası geçişi baya yaptım. Kusura bakma. Ama çok kişide c# övüp bakın bu dökümanı inceleyin diyip wordpress altyapsını gördüm.
Evet bende çok gördüm hatta C# lılarla çok kez tartıştım ama hepsi benim haklı olduğuma karar verdi tartışmalar 2-3 hafta sürüyor en az. tabi insanın bildiği dili kötülemesi yada eksik olduğunu söylemesi çok zor.

Şu da bir gerçek kurumsal bir firmada yazılımcı yada bilgi işlemci olarak çalışmak istiyorsanız ileride php ile bunu başarmanız çok çok zor olur. MVC den konu geçmişken bende genç arkadaşlar için bir öneride bulunmak istedim eğer şimdiden mvc ye başlarlarsa ilerde çok iyi yerlerde olabilirler. Çünkü Visual Basic ile yapılan tüm siteler MVC ye dönecekler. MVC nin çalışma sistemi çok yalın ve kodları çok temiz aynı bizim CSS, PHP ile kodladığımız sayfalar gibi arada hiç bir fark yok eskisi gibi gizli input yada java kodu yok sitelerde. Tabi oturması biraz zaman alacaktır. Sanıyorum 3-4 sene sonra asp bilen eleman hiç bir işe yaramayacak mvc yi öğrenemezlerse . Gençlere duyurulur.