Bak arkadaşım. Bazı şeylere ön yargılı yaklaşıyorsun. Sen birisinin orada kuyruğuna basarsan uyuyan aslanı uyandırır sana saldırtır. 80 lerde pkk yokmuydu, 90 larda yokmuydu, 2000 e kadar yokmuydu. Neden duruldu kimse dokunmuyordu onlara diye duruldu. Herşeyin bir bedeli vardı, kurtuluş savaşını yapmasaydık o zaman hiç şehit vermezdik, çanakkaleye gitmeseydi dedelerimiz hiç şehit vermezdik sessizce düşmana yol verirdik. Orada pkknın başını ezmeye kararlı tsk içerisindeki köstebekleri de eliyor bunu abarta abarta insanların önüne süren pkk yandaşı medyanın gazına gelip karaları bağlattınız diyorsun. Ben çocukken her televizyonu açtığımda şehit haberleri duyan birisiyim. O zaman pkk orda yer etmek için askerimize saldırıyordu şimdi ise yerinden olacak korkusu var. pkk dan beslenen bazıları !!!!! ve pkk ya ateş püskürür gibi yapıp pkk yandaşı kişilerle çiçek alışverişi yapıp bunları propaganda olarak pankart yapıyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Şimdi bana siyaset yapmıyorsun diyorsun da ben konuşunca kilitleniyor konu.
Dar gözlükle bakmayın hayata, bugüne kadar yapılanlarla bir yere gelemedik şu anda global bir krizde bir tane banka batmadı Yunanistan denen DEVLET bak banka demiyorum DEVLET battı iflas etti. 2000 krizini ve yönetimini hatırlattırma bana lütfen.
Konu sapmasın gerçekleri inatla görmemektesiniz. gözünüzdeki perdeyi açmak mümkün değil.