Ülkende o insanları düşman görürsen kendini sağlama almaya çalışır. Yıllardır defol git demediler mi adamlara. Burada Kürt ile pkk yı karıştırmayalım ama. pkk kürtleri kulanan onların zaaflarından zamanında faydalanarak bir yere gelmiş ve devamını getiren bir örgüttür. Ben dedemin dedesinden lazım ama hiç devletime karşı koymadım neden çünkü pkk ve arkasındaki büyük örgüt bizim içimize sızamadı bizim zaaflarımızdan yararlanamadı eğer öyle olsaydı aynı durumda biz olacaktık. Burada tek çatı altında bulunmaktan söz ediyoruz. Eğer sen oradaki insanları dışlamasaydın zamanında (yanlış anlama sana karşı değil) e adamda dış güçlerin planlarını yürütecek eleman yetiştirir. doğanın kanunu savunma geliştiriyor kendine. kendini devletini savunan ve pkk ya sürekli küfürler savuran partiler çiçekli göstermelik buluşmalar yapıyor hepsi aynı kefede.
Çözüm barıştan geçer, pkk ile barıştan deil oradaki insanları içimize alarak. Oradaki insan eğer devletine saygı ve sevgi duyarsa evine doğru gelen pkkyı beyninden mıhlar gözünü bile kırpmaz.
Arkadaşlar bayram günü siyasi içerikli veya siyasete kayacak içerikteki konular açılmasada birbirimizi kırmasak diyorum.. Bu konular döner dolaşır hükümete veya muhalefete gider. Germiyelim ortamı. Biz r10.netten konu açarak düzeltemeyiz ülkeyi..
medeni bir şekilde konu çözümlemesi yapmaya çalışıyoruz bunda kötü niyet aramayalım.