Arasıra kullandığım mail hesabı null @ hotmail.com.tr TTnet mailleri ile doldu.
Olayı anlatayım. Büyük ihtimal hotmailin sistemindeki bir problemden dolayı (malum veritabanlarında genelde null boş ifade olarak geçmekte) TTnet 'in bazı müşterilerine gidecek mailler, benim mailime geliyor. Aşağıda gelen bütün mailler başkaları adına gelmiş, mail attım ttnet'e ilgileneceklerini söylediler ama 1 ay sonra gene mailler gelmeye başladı.
Örnek mailler (isim ve hizmet noların bir kısmını gizledim):
Kime: YÜKSEL TO***
Sayın YÜKSEL TOP***,
Ağustos ayına ait 183497**** nolu TTNET faturanıza zamanında yapmış olduğunuz ödeme için teşekkür ederiz.
Eylül ayı için düzenlenecek olan faturanızın son ödeme tarihi: 29.09.2010
TTNET faturalarınızla ilgili detaylı bilgilere https://efatura.ttnet.com.tr/ adresinde, size özel hazırlanmış TTNET E-Fatura posta kutusundan ulaşabilirsiniz. Buradan faturalarınızı kişisel e-posta adresinize yönlendirebilir ya da SMS ile bilgilendirilmeyi tercih edebilirsiniz.
Sayın BIKEM KURT*****,
Kullanmakta olduğunuz 189228**** Hizmet Numaralı internet hattınız 112,75 TL'lik borcunuz sebebiyle kapanmıştır.
Hattınızın iptal edilmemesi için, borcunuzu en kısa sürede ödemenizi rica ederiz.
Borcunuzu kredi kartınızla; web sitemizden ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'nden ödeyebilir, dilerseniz otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.
Diğer ödeme noktaları için tıklayın.
Ödeme yaptıysanız lütfen bu e-postayı dikkate almayınız
Arkadaş resmen güvenlik açığı var sistemlerinde, hiç dikkate bile almamışlar sanırım...