Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir senet muhabbetim vardı yeni aldığım telefonumu satmıştım ödemiştim adam seneti 1 ay sonra vereceğim demişti baktım bu ayda para istiyor adam benden seneti avukata vermiş salı günü işlemler başlatılacak salı 11'e kadar 1.000 tl ödemem var kkonu hakkında sormayın zaten kafayı yedim bayram bayram.
tivitube.com lisanslı sitesinden v9, v9 kimsede olmayan tema, siteyi yeni açtım güzel gitmekte. facebook sayfa botlu
domainler ve scriptleri bir verebilirim
1ay.net
2ay.net
3ay.net
genclik.org 2003 kayıtlı domain - adsense banlı adultçular kullanabilir güzeldir
5800 Xpressmüzik Sıfırı 470 tl ye aldım faturalı garantili 10-15 gün oldu 400 TL hiç bir şeyi yok daha kullanamadım bile satıldı ! tivitube.com un temasını satabilirim 30 TL
facebook video indir/izlet scripti uygun çok güzel şifresiz lisanssız vereceğim
Türk telekomun ipod kampanyasından aldığım ipod 8 Gb 1 kere kullanamadım 2 3 gün önce aldım 400 TL
Diğerleri için Teklif verin konu detayını pm olarak atarım özel istekleriniz varsa. ALLAH rızası için almayacaklar bilgi için pm atmasınlar zaten canım sıkkın birde sizinle uğraştırmayın ciddi alıcılar pm atsınlar.
Hayırlı günler
msnden görüşmek isteyen alıcılar :
r10muhabbet@hotmail.com