çok uzatacak bir mevzu yok. ben size *********** demedim. paramı geri vermezseniz o zaman *********** olursunuz. sizinle çok çetrefilli bir iş yapmadık ki upuzun açıklamalar yapıyorsunuz. ilk mesajınızda google kaynaklı 750 hit demişsiniz ve 750 hitin çok çok büyük kısmı otohitten geliyor dolayısıyla bu durumda ödediğim parayı tabii ki geri isteyeceğim.
sizden şu anda başka hiç bir şey istemiyorum, ödemenin geri iadesini en kısa zamanda bekliyorum. (sizi icraya verecek halim yok, insanlık halinden anlarım ama benim de vermem gereken bir sürü borç var.)

saygılar

ayhankaraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%95 hitlerin kaynağı orası değil bu 1 ikinciside ben *********** değilim diyorumki garanti hesabım -300 avans hesap kapattırdım siz attınız parayı -150 geri ödeme yapıyorum göndermiyor ekim 5 maaş alıcam ya bekleyin yada ne isterseniz yapın ölemem ya kardeş elimden geleni yaparım ödemek için ama olmuyor. yok. 150 tl bu ya alan adı + hosting + post eklettirsen siteye sana 200 e maal olur ben 150 tl yi alıp bu kadar itraderim varken neden kaçim. R10 a üye olmak isteye bu kadar insan varken ben neden banlanmak istiyim. Bu zihniyet bitmeli aradan 2 gün geçmiş bana diosunki banlı bende neden banlı değil bu site neden ben adsense reklamlarımı yayınlayabiliyordum. Ebesucher.de den hit geliyor doğru ama %95 diyorsun ispatla beni bu siteden atsınlar hemde ömür boyu ne dersen yapsınlar ayıp ya. Site admin paneline gir 20 dk da bir googleden aramalardan hit geliyor gelen kelime bile sana söyleniliyor. nasıl %95 ya çıldırıcam
ayhankaraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş hesap kartı kapalı anlatamıyorum herhalde hesaba 2 aydır para girişi yoktu ya - hesaptayken para transferi yapıldığını bilmeyen yok zaten