İstediğiniz herhangi bir yazılımı istediğiniz şekilde kodlayabilirim. Programı bana detaylı anlatırsınız, ücrette anlaşırız. Sonra ben programı kodlarım, gerek demo atar size gösteririm yada gelir Teamviewer ile görürsünüz. İstediğiniz gibi olmuş ise ücretini ödeyip kodlarıyla beraber satın alırsınız. C++, Visual Basic, Delphi gibi üç dilden herhangi birini kullanarak yapabilirim, database veya online destekli programlar için ASP.NET'ten destek alırım.
Referans olması adına aşağıda yaptığım güvenlik uygulamasını göstereceğim. Bu uygulama, Internet Explorer ve Mozilla Firefox adlı iki browsere entegre olarak çalışır. Girdiğiniz sitelerin kodunu tarayarak herhangi bir tehlike saptadığında browserin çalışan işlemini SuspendProcess apisini kullanarak anlayacağınız şekilde söylersek dondurur. Bu sayede sisteme bulaşmaya çalışan tehlike durdurulmuş olur. Siteye güveniyorsanız devam edersiniz, güvenmiyorsanız browseri kapatmasını emrederek tehlikeyi tamamen önlemiş olursunuz. Ayrıca bu uygulama dünyada yeni yayılan tehlikeli bir açık olan
Clickjacking açığınıda engelleyeme yeteneğine sahip ilk programdır.
Uygulamayı kodlamayı bıraktım, bir kaç hatası mevcuttur indireceğiniz sürüm beta sürümüdür.
İndirme linki:
TIKLA
Yukarıda gördüğünüz uygulama yeteneklerimin küçük bir parçasıdır, belirttiğiniz uygulamayı yapıp yapamayacağımı size belirtebilirim, bu sayede zaman kaybını önlemiş oluruz. Ancak sizde sonradan vazgeçme riskiniz olan uygulamaları lütfen bana belirterek yapmamı istemeyiniz, bende zaman kaybetmekten hoşlanmam.
Ücret konusunda gerçekten küçük meblalar isteyeceğim projeye göre. Öğrenci olduğum için paraya ihtiyaç duyuyorum ve büyük projelere çalışacak zamanım yok. O yüzden sürümden kazanmak amacım diyebiliriz
Eğer bir uygulama yaptırmak istiyorsanız bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
Size yapabileceğim sistemlerden bir örnek verirsek diyelim oyun sitesi yapıyorsunuz. Ben bu oyun sitesini dahada özelleştirerek, bir program bazlı çalıştırabilirim. Giriş yapıp programı açarsınız ve oyununuzu seçersiniz. Sonra bu sistem SADECE program ile oynamaya izin verdiği için herkes program ile oynar. Gelişmiş chat sistemi gibi şeyler ekleyerek oynayanların daha hızlı, daha kaliteli chat sistemiyle sorun yaşamadan oynamalarını sağlayabilirim. Programda oyun verisini siteden çeker, online entegre şekilde çalışır. Ancak serverla haberleşerek çalıştığı için oyunu programdan başka yerde oynayamazsınız.
Bunun gibi bir çok projeyi yapabilirim, benim için pekte zor şeyler değiller. Dediğim gibi sizinde istediğiniz proje varsa bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz.