Olcayy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bu firma ile tek bir bağlantımı bul, sitelerine tek bir kez girmişliğimi , reklamlarını tek bir kez dahi yayımlattığımı göster bul duy öğren bana küçücük bir kanıt göster bütün mal varlığım senin olur etek giyer resim çekinir koyarım bu foruma. İspat edemezsen aynısını senden beklerim?

Kalkmışsın 30 tane tekil hitin var oda kim bilir ya facebook tan geliyodur yada alexa sitelerinden diyosunki sayımlar düşük. Neye dayanarak söylebiliyosun bunu neye dayanarak adamların sayımları hakkında olumsuz yorum yapabiliyosun.

Aynı konu hızlıreklam konusunda da var. Geçen gün kalkmış birisi 4 tekil hitim var 2 sayıyor diyor utanmadan şaka mısınız siz?
Yada piyasaya yeni atılıcak bi reklam firmasısınızda piyasadakilere mi çamur atmaya çalışıyosunuz?
Senin zoruna neden gitti hâlâ çözebilmiş değilim "Muhtemelen" diye bir tabir var anlamını bilir misiniz? Biraz araştırmanı tavsiye ediyorum.

Benim etek giymem söz konusu değil ben gayet sağlıklı bir erkeğim. Ayrıca senin etek giymenlede ilgilenmem çünkü ben bayanlardan hoşlanıyorum.

Hevesini kırmak istemem dilediğin gibi resim çekinip koyabilirsin foruma mutlaka ilgilenenler olacaktır.

Saygılar (Ulan ne cins adam ya)