ben 6 farkLı bankanınkini kuLLanıyorum şuan mantıkLı kuLLanıcaksan güzeL bişey kredi kartı , soruLarına geLince hsbc yerine pLayı(yapı kredi) tavsiye ederim her yerde avantajını görürsün .. 1 haftada eLime uLaştı benim , hsbc 3 haftayı buLmuştu diğerLeri ortaLama 15 günde geLir banka şubesine iste bu arada kargo iLe uğraşmazsın .. Ek oLarak puan k0nusunda en iyisini yine pLayden kazandım , go kart ve işbankasıda iyi bu kOnuda .. Ve buLunduğun üniversitedeki atmLere görede tercih yapmanı öneririm üniversite icindeki bazı atmLer eski oLabiLiyor yatıramıyorsun dışarıdan .. Limit konusunada geLince iLk cıkarıcağın 500 oLuyor geneLde Limit arttırımında pLay aiLenden birinin maaş bordürünü istiyor işbankasında ise düzenLi bir ödemen oLursa kendiLeri yükseLtiyor zaten isteğin doğruLtusunda diğer bankaLarda ödemene göre yükseLtebiLirsin.. Benim önerim iLk oLarak pLay daha soNrakiLer ise bonusun bende normaLi var öğrenci için oLanı varsa bonusa bak derim , finansın go kartında ise belli limite kadar faizsiz para cekebiLiyosun bu güzeL bir özeLLik atmLeri ise oLdukca hızLı ve hoşuma gidiyor yapıkrediye nazaran :P hsbcnin kide iyi ama gerek internette gerekse benim tercih ettiğim mağazaLarda bir artısını görmedim .. Başka sorun varsa cevapLayabiLirim şimdiden hayırLı oLsun