magturka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 2 yıldır film ve video izletme sitelerini işlettim. Bu süreçte bir çok film sitesini başarılı denilebilecek kadar yükselttim ve bir çoğunu sattım. Hala film izletme siteleri ile uğraşıyorum. İyi veya kötü bir çok tecrübe edindim.

Edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum, film ve video sitelerinde kullandığınız video player sitenizdeki en önemli bölümdür. En çok sorun çıkarabilecek ve ziyaretçilerinizi en çok etkileyebilecek kısım player'dır. Bir çok site sahibi kullanma hakları olmadığı playerları kullanıyor, bu kısımdan hep uzaklaşmışımdır. Bedava playerleri tercih etmişimdir. Artık her zaman player değiştirme ve çıkardıkları sorunlara çözüm aramaktan yoruldum diyebilirim.

Flashguru arkadaşımız bizler için bu sorunları minimuma indirecek playerler hazırlamış ve satışa sunmuş. Dizividio ve bu playerinin özelliklerini görünce kendisini tebrik ettim. Ve bayram için hazırladığı kampanyaya bende katıldım.

Umarım o şanşlı kişi ben olurum ve buradan playeri deneme şansı oldukdan sonra, player hakkında artı ve eksileri konusunda detaylı bir yorum yaparım. Bu playerin başarılı olacağı hakkında bir şüpem yok denilecek kadar az.

Herkese iyi bayramlar ve bol kazançlar.
Teşekkürler sizi de kaydettim yorumlarınız için ayrıca sağolun güzel tespitler